Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία ΧΗΜΒΙΟΞΑΝ ιδρύθηκε στις 10/9/1977 (ΦΕΚ 2913) με βασικούς μετόχους τους Πασχαλίδη Εμμ. και Ιωακειμίδη Κων/νο. Η Διοίκηση της εταιρίας ασκείται από κοινού από τους δύο μετόχους, ενώ οι υπόλοιπες λειτουργικές θέσεις του οργανογράμματος στελεχώνονται από κατάλληλα καταρτισμένα άτομα με μακρά εμπειρία στην εταιρία. Η ΧΗΜΒΙΟΞΑΝ δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει εξαγωγική δραστηριότητα στις Παρευξήνιες Χώρες. Η εταιρία διαθέτει οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων. Οι πωλήσεις της διενεργούνται από 4 σημεία πώλησης της εταιρίας, από πωλητές που επισκέπτονται τους πελάτες, καθώς και από άλλα εμπορικά καταστήματα συνεργατών.

 

Αντικείμενο Εργασιών

Η ΧΗΜΒΙΟΞΑΝ δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και εμπορίας χρωμάτων και είναι η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής χρωμάτων στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η εταιρία έχει μεγάλη γνώση και εμπειρία στην τεχνολογία χρωμάτων καθώς και στη σωστή επιλογή πρώτων υλών σύγχρονης τεχνολογίας. Ειδικότερα η συνεργασία της με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους παραγωγής πρώτων υλών, της εξασφαλίζει πρόσβαση στη πιο σύγχρονη τεχνολογία πρώτων υλών, συνταγών, μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου παραγωγής της Ευρώπης.
Η επιχείρηση έχει πλήρως εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις και είναι σήμερα σε θέση να παράγει όλα τα χρώματα και βερνίκια, καλύπτοντας τις σημερινές, και συνεχώς αυξανόμενες, απαιτήσεις των πελατών της. Η δραστηριότητα της εταιρίας επεκτείνεται σε ευρύ φάσμα εφαρμογών καλύπτοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Η σημερινή παραγωγή αποτελείται από:

• Οικοδομικά Χρώματα
Πλαστικά, ακρυλικά, τσιμεντοχρώματα, βερνικοχρώματα, αερόστεγνα ελαιοχρώματα, βερνίκια και υποστρώματα, στόκο σπάτουλας τύπου ξύλου-τσιμέντου, ενισχυτικά τσιμέντου.

• Βιομηχανικά Χρώματα
Αντισκωριακά αστάρια, χρώματα ταχύστεγνα (ελαιοχρώματα), χρώματα για σιδηροκατασκευές, εργαλειομηχανές & αγροτικά μηχανήματα, ηλεκτροστατικές βαφές, βερνίκια επιπλοποιίας, κόλλες- ξυλόκολλες.

• Ειδικά Χρώματα
Πολυουρεθανικά χρώματα, εποξειδικά χρώματα, βιομηχανικά δάπεδα, μείγματα εποξειδικών για βιολογικούς καθαρισμούς, χρώματα διαγραμμίσεων οδοστρωμάτων.
Η επιχείρηση παράγει επίσης όλα τα διαλυτικά των παραπάνω βερνικοχρωμάτων και ειδικών χρωμάτων.

• Κολλητικές Ουσίες 

• Υδρομονωτικά